MOST ÉRKEZETT: Ma este Kingfishers az Esti Kornélban – Bort neveztek el egyik dalukról

Ma este 20 óra 50 perckor az M2 Petőfi TV Esti Kornél című műsorának vendégei lesznek az Ipoly-menti Jégmadarak. Nagy Bálint gitáros, zenekar-alapító és Reinold Benko Krisztián frontember vadonatúj, Fagyos álom című klipjüket mutatják be az élő adásban.

„Ez a klip televíziós premierje lesz, YouTube-csatornánkra majd később tesszük fel, kiegészítve néhány plusz jelenettel. Februárban forgatta Csáky Mátyás rendező és a KINEO Production stábja.

Rideg a dal és a klip világa is, ősz végére tartogattuk. A helyszín eléggé formabontó. Nem ismerek zenekart, amely ilyen helyen forgatott volna. Ez a régi formáció búcsú klipje.

Ma este az M2 Petőfi tévében látható lesz a Fagyos álom eleje és vége, közben pedig beszélgetünk majd. A műsor elején jövünk majd, elsők vagy másodikok leszünk” – részleteztet a zenész.

Ma jelent meg a Kingfishers első lemeze! – Számos új dal szerepel a cédén (ITT HALLGASD MEG!)

A Kingfishers nem először szerepel az Esti Kornél tévéműsorban. Két hónapja Időhurok című lemezüket és legutóbbi, Keserű hajnal című klipjüket harangozták be. Most gőzerővel készülnek a Rómeó Vérzik zenekar Engedd belém 20 című turnéjának első állomására, Gyöngyösre. Ők az előzenekar.

Csak a hajnal keserű az új felállású Kingfishers zenekarnál – Kik az új tagok? (KLIPPREMIER + JÁTÉK)

 

 

„Egyre izgatottabbak vagyunk, ahogy közeledik október 19. Nagyon készültünk, mert nem volt még ekkora tét előttünk, és sohasem szerepeltünk ezeken a helyeken. 

Azt gondoljuk, ha jól sikerül ez a turné, más kapukat is megnyithat a zenekarunk előtt. 

Czékmány Balázs hangmérnökünk segítségével sok extrával felturbóztuk a számokat. A zenénk mellé visszük Időhurok című cédénket, a pólóinkat és egy különlegességet.

A saját borunkat. Tébolyult lelkem című dalunkról nevezte el a bort jegyző balatoni Laposa Borbirtok. Sőt! Külön Kingfishers címkét is terveztek a prémium kategóriás fehér bornak, a Tébolyult lelkem borítóképének felhasználásával”

– tudatta Rajni, hozzátéve, többször jártak Kovács Koppány nagyszarvai Big Horn Ranch-án, ahol nagyon jól érezték magukat, és alig várják, hogy a zenekar további zenészeivel is megismerkedjenek.

 

 

„Munka után azonnal indulunk Budapestre Bálinttal. A tévé előtt még szeretne elmenni egy barber shopba. Mi minden apró részletre adunk. Azután jöhet az élő műsor!” fejezete be Reinold Benko Krisztián dalszerző, énekes.

Az Esti Kornél figyel a felvidéki zenészekre. Augusztusban a Storyum az Esti Kornélban közvetítése után, az előző hét legnépszerűbb videója lett az M2 Petőfi TV Facebook oldalán. Bízunk benne, hogy a Kingfishers ma esti szereplését is sokan követik figyelemmel!

Bárány János, ATEMPO.sk
Fotó: Csáky Mátyás, KINEO Production

Támogass minket!

Támogasd a 10 éves ATEMPO.sk-t, ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd, hogy további tartalmak készüljenek, még több információ, beszámoló, interjú, esemény jelenjen meg felületeinken. Támogatásoddal a jövőben is szolgálhatjuk a közösségünket. Köszönjük!

TÁMOGATOM