Szavazz, ki kapja a közönségdíjat 2024-ben – hamarosan jön a Harmónia-díjátadó gála

Hétvégén adják át a Harmónia-díjat, mely a szlovákiai magyar zenei élet egyetlen szakmai elismerése.

A kuratórium három kiváló csapatot választott ki, akik saját területükön a legeredményesebbeknek bizonyultak. Hogy ki nyeri az elismerést csak az utolsó pillanatban, a döntés napján derül majd ki.

De a közönség is dönthet kedvencéről. A Harmónia-díj weboldalán keresztül, online szavazás formájában választják ki, hogy a zsűri jelöltjei közül ki kapja idén a közönségdíjat.

A jelöltek
(videó a linkre kattintva)

kassai Csermely Kórus
a Gorlo Volka zenekar
Nagy Csomor András és zenekara

 

A közönségszavazás 2024. október 18-a 12.00-ig tart. A közönségdíjat az online szavazáson legtöbb pontot szerző jelölt kapja. A szavazás e-mail címhez/telefonszámhoz kötött és csak egy szavazat adható le.

SZAVAZÁS

 

Az ünnepélyes díjátadó gálára október 19-én kerül sor a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központban. A fellépők között olyan művészek és zenekarok szerepelnek, mint a tavalyi győztesek az Opera Trio és Jánoska Tibor Jazz Quartetje, valamint Palya Bea & Lisztes Jenő Duó, a Beliczay Kamarazenekar és a Kiss Zenészek is.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

EZ, ATEMPO.sk

Támogass minket!

Támogasd a 10 éves ATEMPO.sk-t, ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd, hogy további tartalmak készüljenek, még több információ, beszámoló, interjú, esemény jelenjen meg felületeinken. Támogatásoddal a jövőben is szolgálhatjuk a közösségünket. Köszönjük!

TÁMOGATOM