A felvidéki Zöld Bálint tovább jutott a Megasztárban

Több zenés műsort is láthatnak a nézők az ősz folyamán a tévében. A TV2-re tizenkét év kihagyás után visszatért a legendás Megasztár, melynek a válogatóit már láthatjuk vasárnaponként.

Hétvégén volt látható a negyedik adás, melyben ezúttal felvidéki énekes is feltűnt.

Zöld Bálint multiinstrumentalista, énekes egy Queen dallal lépett a zsűri elé, melynek tagjai Rúzsa Magdi, Marics Peti, Molnár Ferenc Caramel, Papp Szabi és Marsalkó Dávid.

 

Megasztár

 

A Bohemian Rhapsody előadásával meggyőzte az ítészeket, és öt igennel tovább jutott a műsorban. Rúzsa Magdi pedig hozzátette, hogy „én nagyon örülök neked”.

Zöld Bálint több felvidéki formációban is megfordult már. Jelenleg a PussUp trióban billentyűs hangszereken játszik és vokálozik, az Arizóna zenekarban pedig 2022-től basszusgitározik. De az Armida és Syndrooma metálbandákban gitár- és énektudását is többször megcsillogtatta már, valamint a Monogram együttes éléről is ismerhetjük.

 

Zöld Bálint

 

Érdemes lesz figyelni majd a következő adásokat is, holnap pedig magát Bálintot is faggatjuk egy kicsit a részletekről!

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Zöld Bálint archívum, TV2, Cséfalvay Á. András / ATEMPO.sk

Támogass minket!

Támogasd a 10 éves ATEMPO.sk-t, ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd, hogy további tartalmak készüljenek, még több információ, beszámoló, interjú, esemény jelenjen meg felületeinken. Támogatásoddal a jövőben is szolgálhatjuk a közösségünket. Köszönjük!

TÁMOGATOM