Kökény Attila 50 éves jubileumi nagykoncertre készül különleges vendégekkel

Kökény Attila, Szenes Iván díjas előadóművész, és Rakonczai Viktor, ARTISJUS és EMeRTon-díjas zeneszerző, zenei producer és zongorista az év egyik legnagyobb zenei eseményére készülnek. A két kiváló művész, akik már évek óta sikeresen dolgoznak együtt, 2025. április 12-én nagyszabású koncerttel ünneplik Kökény Attila 50. születésnapját az MVM Dome-ban „Kökény 50” címmel.

Több mint egy évtizede szerves együttműködésben áll Kökény Attila és Rakonczai Viktor. Az általuk létrehozott csodálatos szinergia nemcsak művészi, de emberi szinten is példaértékű. A két tehetséges művész 2011 óta dolgozik együtt, azóta számos slágert és emlékezetes zenei élményt szereztek közönségüknek.

 

Kökény Attila és Rakonczai Viktor

 

Az Ébredés turné keretén belül egy 14 tagú zenekar kíséretében varázsoltak felejthetetlen zenei élményt a közönségnek. Az elmúlt év során az ország számos pontján megfordultak és elkápráztatták hallgatóságukat.

OTT JÁRTUNK: Így hódította meg Felvidéket Kökény Attila és Rakonczai Viktor (FOTÓK)

Az MVM Dome-ban megrendezésre kerülő Kökény 50 koncert igazán különleges lesz. A két kiváló előadó olyan vendégeket hív meg közös zenélésre, akik Attila zenei karrierje során meghatározó partnerek voltak.

 

 

ATEMPO.sk
Fotó: archívum, Cséfalvay Á. András / ATEMPO.sk

Támogass minket!

Támogasd a 10 éves ATEMPO.sk-t, ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd, hogy további tartalmak készüljenek, még több információ, beszámoló, interjú, esemény jelenjen meg felületeinken. Támogatásoddal a jövőben is szolgálhatjuk a közösségünket. Köszönjük!

TÁMOGATOM