A felvidéki Récsei Noémi műsorvezetőként mutatkozott be a Karlovy Vary Filmfesztiválon

Múlt héten a nyugat-csehországi Karlovy Varyban megnyílt az 58. nemzetközi filmfesztivál, Kelet-Európa egyetlen A-kategóriás nemzetközi filmszemléje.

A nagyszabású esemény egyik kísérő rendezvénye volt az In the Limelight Business Gala 2024, melynek kétnyelvű háziasszonyaként a zselízi születésű Récsei Noémi állt a színpadon.

A szlovákiai magyar televíziós és rádiós műsorvezető elegáns és professzionális stílusával méltón képviselte hazánkat, hozzájárulva az est sikeréhez és emelve annak színvonalát.

A június 29-én megrendezett esemény számos nemzetközi hírességet, üzletembert és iparági vezetőt vonzott. Célja pedig az volt, hogy elősegítse a filmipar és az üzleti világ közötti együttműködést, valamint megünnepelje az elmúlt év legkiemelkedőbb filmes teljesítményeit.

A felvidéki Borbély Alexandra filmje is versenybe száll - Megnyílt Karlovy Varyban a nemzetközi filmfesztivál

A Karlovy Vary Filmfesztiválon a fődíjért száll versenybe Iveta Grófová pozsonyi rendező Emma és a halálfejes lepke című, szlovák-cseh együttműködésben készült filmje, amelyben az egyik főszerepet a Nagycétényben felnőtt Borbély Alexandra színésznő alakítja. A filmnek már meg volt a premierje és a Magyarországon élő színésznő pénteken, július 5-én Récsei Noémi vendégeként szülőfalujában beszélget majd az élményeiről.

Nagycétényből indultam - Récsei Noémi beszélgető estje Borbély Alexandrával

EZ, ATEMPO.sk / Bázis
Fotó: Récsei Noémi