Jubilál a felvidéki Panda Camp – alakul a fesztivál programja

Idén már ötödik alkalommal rendezik meg a felvidéki Panda Camp fesztivált augusztus 16-a és 18-a között, amely az évek során egy igazi közösségi élménnyé nőtte ki magát és egyre több érdeklődőt vonz.

Zenei kínálatuk ezúttal különösen gazdag lesz, összesen 11 fellépővel várják a látogatókat.

A fő előadók között szerepel a leleszi Credit, a szepsi Mona Lisa Smile és idén először a klubhelyiségben a ZSÉ terv (budapesti underground hip-hop) is bemutatkozik a Panda közönsége előtt, gondoskodva a fergeteges hangulatról. Ott lesz még David Nicholas Hundza, a Sony & Lucy duó, a CMA Band (a Corvinus Művészeti Akadémia diákszervezet zenekara), DJ Tanczer, Dj Inorganic, Gados Máté (DJ), Dj RIWËLTO és Gál János is.

 

Panda Camp

 

A szervezők igyekeztek különböző stílusokban megnyilvánuló, ám mégis egységes zenei felhozatalt összeállítani, hogy mindenki megtalálja a hozzá legközelebb állót.

A bódvavendégi focipályán idén kiemelt figyelmet fordítottak a belső, fedett tér megújítására: építettek egy színpadot, megnövelték a táncteret, reményeik szerint még jobb élményt nyújtva a látogatóknak. Emellett a fesztivál egy kisebb programsátorral is bővül.

 

 

Izgalmas PUB kvízzel várják a látogatókat, ahol bárki próbára teheti tudását különféle témákban. A társasjátékok rajongói is találnak maguknak elfoglaltságot, hiszen játékok széles választékából lehet majd válogatni és kellemesen elütni napközben az időt, valamint összefonódni régi és új barátokkal is. 

Továbbá, egy különleges eseménnyel is készülnek: élőben lehet majd megtekinteni egy Spakli podcast epizódot, amely barátak, Kupec Zsolt és Mir Dávid közös együttműködése, garantálva az önfeledt szórakozást.

 

Panda Camp

 

„A fesztivál minden évben egyre népszerűbb, és örömmel látjuk, hogy a látogatók száma folyamatosan növekszik. A rengeteg pozitív visszajelzés nagy motivációt jelent számunkra, és arra ösztönöz minket, hogy folyamatosan újabb fejlesztésekkel és programokkal rukkoljunk elő.” – tették hozzá a szervezők.

Jegyek már kaphatók, a bérlet 24 euró, napi jegy 12 euró, helyszínen 15 euró.

 

Panda Camp

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Panda Camp archívum