Peter Srámek nőként jutott a legjobb nyolc közé – a felvidéki Kaszás Attilát is megidézték a Sztárban Sztár All Starsban

A TV2-n a Sztárban Sztár All Stars hatodik élő showjában ismét ketten búcsúztak a műsortól. Így kialakult a legjobb nyolc mezőnye, akikkel a hétvégén újra találkozhatunk.

A felvidéki Peter Srámek ezúttal nőnek öltözött, Miley Cyrus bőrébe bújt. A Flowers-et kitűnően adta elő és a zsűri 39 ponttal jutalmazta. Majd a nézők szavazatai alapján tovább is jutott a műsorban.

Rév Marcell forgatta klippel tér vissza Miley Cyrus – itt a Flowers (VIDEÓ)

Az este folyamán négyen is 40 pontot kaptak Liptai Claudiától, Lékai-Kiss Ramónától, Stohl Andrástól és Hajós Andrástól. Ahogy az előző adásban, most is Gubik Petra lett a legjobb, aki ezúttal Marics Petiként lépett a színpadra és adott elő egy tökéletes produkciót.

De szintén kitűnően szerepelt Oláh Gergő, aki az éneklés mellett egy nagyot táncolt is Chris Brownként. Szabó Ádám a fiatalon elhunyt Siklósi Örs, az AWS énekesének bőrébe bújt.

A legnagyobb hatású produkciót ezúttal Puskás Petitől láthattuk, aki a felvidéki Kaszás Attila Fényév távolság című dalát adta elő A padlás című musicalből.

A veszélyzónába került énekesek közül végül Pál Dénes és Vastag Tamás számára véget ért a műsor.

Szombaton újabb produkciókat láthatunk majd a TV2-n 19.15-től.

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: TV2