A felvidéki Fifti-Fifti kapta a szakmai díjat az Utcazenészek Versenyén 2024-ben (+VIDEÓ)

Tizedik alkalommal rendezték meg az Utcazenészek Versenyét Egerben, több helyszínen. A jubileumi évben bőséges program várta az érdeklődőket, a nagyszínpados koncertek mellett többek közt az ötödik Képzőművészeti Utcafesztivál is ekkor zajlott.

Idén a rendezvény öt napja alatt több mint negyven amatőr formáció mutatkozott be az egri közönségnek, járókelőknek. Köztük volt a felvidéki Fifti-Fifti duó is.

Súlyos sorok a háború néma képei mellé – Itt az Amikor csönd lesz a Fifti-Fifti duótól (+VIDEÓ)

A közönségszavazás mellett szakmai zsűri is értékelte a produkciókat, melynek tagja volt 2024-ben Nagy Zoltán (zenei vezető, karmester Gárdonyi Géza Színház, főiskolai docens Eszterházy Károly Katolikus Egyetem), Szentmihályi Gábor (dobos, hangmérnök, zenei producer, Első Emelet, Rapülők, Bon-Bon) és Szolnoki Péter (Artisjus-díjas zenész, Bon-Bon).

 

A zsűri

 

A győztes csapatokat a fesztivál végén a Dobó téri nagyszínpadon hirdették ki.

⁣⁣⁣⁣A legjobb szóló/duó szakmai díját a felvidéki ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Fifti-Fifti, Göbő Sándor és Tornóczi Tibor formációja kapta.

 

Fifti-Fifti

 

⁣⁣⁣⁣A legjobb együttesnek járó szakmai díjat a ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Rettenetes Mümők vihette haza. A közönségdíjat pedig a ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Folkontinent zenekar érdemelte ki.

Gratulálunk a Fifti-Fiftinek, akikkel a napokban interjú is megjelenik portálunkon!

OTT JÁRTUNK: Megtöltötték a várost zenével – ilyen volt az első Utcazene Fesztivál (FOTÓK)

 

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Utcazenészek Versenye Egerben

Támogass minket!

Támogasd a 10 éves ATEMPO.sk-t, ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd, hogy további tartalmak készüljenek, még több információ, beszámoló, interjú, esemény jelenjen meg felületeinken. Támogatásoddal a jövőben is szolgálhatjuk a közösségünket. Köszönjük!

TÁMOGATOM