Erőteljes gitárriffek és fülbemászó dallamok – új dalokkal jelentkezik a The Butchers (+VIDEÓ)

A somorjai heavy-rock formáció, a The Butchers idén sem tart szünetet, folyamatosan új dalokkal lepik meg a rajongókat.

Április végén jelent meg a Never Give Up című daluk, amely zeneileg és szövegileg is Hushegyi János saját szerzeménye. A videoklipjét a Szenci Városi Művelődési Központban vették fel Jakub Horňák operatőr közreműködésével, aki már több videót készített a zenekar számára.

 

 

Ma pedig a banda közzétette legújabb dalát, amely a DIG!!! címet viseli és több szempontból is különleges. Ez Hushegyi András szerzeménye, melynek dalszövegét felesége, Anita írta. A hozzá készült videoklipet pedig András az AI segítségével készítette, így ez a zenekar első animált videója.

A DIG!!! című dal egyben a The Butchers új albumának címadó dala is, amely nyár végén jelenik meg fizikai formátumban.

 

 

Online térben az új dalok viszont egyenként, single formában érkeznek majd. A zenekar egy nagy projektbe fogott és minden szerzeményükhöz videoklip is készül. Az új anyagot még tavaly rögzítette a zenekar a galántai Gila stúdióban. A nyolc dalból öt már megtekinthető.

MOST ÉRKEZETT: Kirobbanó formában a The Butchers! (+VIDEÓ)

PREMIER! Újdonság a The Butcherstől – elkészítették első magyar dalukat (VIDEÓ)

Klippel tér vissza a The Butchers! - 2023 sok új változást hozott a zenekarnak

Az együttes jelenleg trióként működik, de ez nem tartja vissza őket az élő fellépésektől. Augusztus 9-én a pozsonyi Weranda színpadán, augusztus 17-én pedig Somorján, a Dark Eagles motoros klub rendezvényén lépnek fel.

A zenekar továbbra is keresi új basszusgitárosát, érdeklődni az együttes közösségi felületein lehet. (FB, Insta)

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: The Butchers

Támogass minket!

Támogasd a 10 éves ATEMPO.sk-t, ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd, hogy további tartalmak készüljenek, még több információ, beszámoló, interjú, esemény jelenjen meg felületeinken. Támogatásoddal a jövőben is szolgálhatjuk a közösségünket. Köszönjük!

TÁMOGATOM