60 éves Gazdag Tibor színész, a Jóban Rosszban egykori sztárja

Ma ünnepli 60. születésnapját Gazdag Tibor színész, zenész, a Jóban Rosszban egykori sztárja.

Nyíregyházán látta meg a napvilágot 1964. október 15-én. Zenei általános iskolában tanult. Középiskolai tanulmányait Szentesen a Horváth Mihály Gimnáziumban végezte dráma szakon. Mielőtt főiskolás lett, a Nemzeti Színház stúdiósa volt. 1990-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, ahol többek közt Székely Gábor és Zsámbéki Gábor tanították. 

1990–1994 között a fővárosi Katona József Színház, 1994–1998 között a Veszprémi Petőfi Színház tagja volt. 1998-tól a Miskolci Nemzeti Színházban is szerepelt. 2002–2003-ban a Szolnoki Szigligeti Színház, majd a Székesfehérvári Vörösmarty Színház színésze lett. Jelenleg a Pannon Várszínház tagja.

 

 

Gazdag Tibor 4287 epizódon keresztül alakította a Jóban Rosszban dr. Pongrácz Péter főorvost, egészen a teleregény 2022-es befejezéséig. Ezen kívül szerepelt többek között a Vattatyúk és a Linda című produkciókban is.

Három gyermeke van, András fia autista.

 

 

Roni, ATEMPO.sk
Fotó: TV2

Támogass minket!

Támogasd a 10 éves ATEMPO.sk-t, ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd, hogy további tartalmak készüljenek, még több információ, beszámoló, interjú, esemény jelenjen meg felületeinken. Támogatásoddal a jövőben is szolgálhatjuk a közösségünket. Köszönjük!

TÁMOGATOM