MOST ÉRKEZETT: Jól megy a Gútai Hakni Kardió! – Megjelent Jakuza Ritual és Lumbi közös dala (+KLIP)

Erik Dang Dinh, azaz Jakuza Ritual, a gútai rapper és Fűri Tomi, vagyis Lumbi, a Ladánybene 27 zenekar gútai billentyűse gondoltak egyet és két fitt hölggyel meg egy kigyúrt pasival a helyi Fit-World fitneszszalonba költöztek, hogy Csonka Andreas rendező irányításával klipet forgasson velük a 3Stars Média a Gútai Hakni Kardió című dalhoz. Erik Dang Dinhet faggattuk a pár napja megjelent klipről.

EXKLUZÍV: Bármilyen zenére tud rappelni – Megjelent Jakuza Ritual első lemeze (INTERJÚ)

„A Felvidéki Vegyesbolt című albumomhoz készült hatodik klip. A ››Poki Poki Poki‹‹, a ››Rum&Tequila‹‹, a ››Fiatalon‹‹, a ››Partybusz‹‹, és a ››Nemiszok‹‹ klipjei után jelent meg, és ez az utolsó. A dal címét is közösen találtuk ki Lumbival – kezdte a rapper.

A Komáromi Jókai Színház műszakosa a Ladánybene 27 gútai billentyűse (+VIDEÓ)

 

Jakuza Ritual és Lumbi

 

Csonka Andreas, a 3Stars Média – ahol a keverés és master is készült – rendező operatőre egy fitneszterembe vitte a válogatott társaságot. Mahala Bernadett és Evi C a két lány, a bulis figura pedig a tetőtől talpig kigyúrt Jezsó Tomi barátunk. Mondtam neki, hogy: ››Tesó, te vagy az egyetlen ember, aki még nálam is bohémabb, dobd be magad és hozd a szintet!‹‹ Hát, mutatta! Természetesen jött Fűri Tomi is a szintetizátorával. Andreas ötlete volt az is, hogy amíg kipróbálom a kardiót, rántott hússal etessenek a lányok. Átszóltam a The Bank étterembe és bárba, s már hozták is a finom kaját” – nevetett Jakuza Ritual, hozzátéve, hogy jól fogy a Felvidéki Vegyesbolt című album.

 

 

„A de luxe változatból már talán csak egy darab van mutatóba. A ››sima‹‹ formátum is kelendő, több mint a fele elfogyott. Az idei gútai Hajómalom Fesztiválon felléptünk az anyaggal. Ott volt velem a színpadon a sikeres magyar énekes, Igni, MR Andreas és Valenský Miri. Andreas basszusgitározik és énekel, Miri pedig énekel a Felvidéki Jazz Land zenekarunkban, ahol rappelek, Farkas Attila Jr. billentyűs, a magyarországi Szajkó Nándor gitáros és Fazekas Tamás budapesti dobos társaságában. Jó csapat lettünk. Párkányban és Komáromban is imádott bennünket a közönség. Lesznek saját dalaink, novemberben pedig Budapesten adunk koncertet” – mesélte Erik.

 

Felvidéki Jazz Land

 

Megtudtuk, már készül következő lemeze. „A dalokat már megírtam, lassan kezdődnek majd a felvételek a 3Stars Médiával. A zenén, a szövegeken és a klipekben is érezhető lesz majd a szintlépés. Slágerzene születik, a sötétebb vonalat követve, nagyon őszinte dalszövegekkel” – árulta el végül Erik Dang Dinh, aki reméli, hogy a Gútai Hakni Kardió sokaknak tetszeni fog.

Bárány János, ATEMPO.sk
Fotó: Erik Dang Dinh archívuma, 3Stars Média