Éld át újra – itt megnézheted Csepregi Éva életműkoncertjét (VIDEÓ)

Csepregi Éva elhozza a nappalinkba a széles körű koncertélményt, ugyanis a legnagyobb videómegosztón elérhetővé tette a Papp László Sportarénában megtartott jubileumi koncertjét. A nagyszabású és technikailag is páratlan minőségű élő felvételek a Neoton Família és Éva szólókarrierjének rég hallott kincseit és igazi klasszikusait örökítik meg. 

Csepregi Éva emblematikus, széles mosolyával, színpadi profizmusával és örökzöldekkel töltötte meg 2024. január 6-án a Papp László Sportarénát. Összesen 29 szóló- és Neoton Família dal hangzott el a több mint kétórás showműsor keretein belül. Az alkalmi együttes tagjai pedig Éva szintén sikeres előadóművész fia, Heatlie Dávid dobos mellett Deseő Balázs billentyűs, Kardos Norbert zongorista, Sipeki Zoltán gitáros és Patyi Sándor basszusgitáros voltak. A vokálszekciót Csányi István vokalista-szaxofonos, Gulyás Erika, Faith Ildikó és a 2005 óta Neoton Família tag, Lukács Andrea erősítette.

 

Csepregi Éva

 

Habár a helyszínre rengetegen jutottak el, de így is akadt, aki lemaradt a megismételhetetlen eseményről, ezért Éva és csapata úgy döntöttek, elhozzák a nappalinkba a koncertélményt azzal, hogy megosztják a zeneszámokat az összes nálunk elérhető digitális felületen, csak hogy a legnagyobbakat említsük: a Spotifyon, a Deezeren, az Apple Musicon/iTuneson, a YouTube Musicon, Tidalön, illetve az Amazonon. A koncertvideó megosztásával pedig már nemcsak audiofelvételként, hanem vizuálisan is megtekinthetjük a 130 perces show-t.

 

 

ATEMPO.sk
Fotó: Gábor Viktor, Gyulai Gaál Krisztián / Fortepan