PREMIER: Nyári színek, nyári hangulat, nyári sláger – Budapesten forgott a Kiss Zenészek legújabb klipje, a LELKI SZEMETES (VIDEÓ)

A Kiss Zenészek egy pezsdítő nyári slágerrel indítják a szezont. A dal megálmodója Böjtös Natália, a zenekar egyik énekesnője. De mit is jelent a LELKI SZEMETES kifejezés?

Ha kíváncsi vagy, hallgasd meg a legújabb dalukat! A videoklip premierje május 24-én, pénteken 18 órakor lesz. A részletekről Csáky Máté zenekarvezetőt faggattuk.

„Nyári dal lett a LELKI SZEMETES. Fiatalos, pörgős és lendületes. Teli energiákkal! A refrénje egyszerű, közönségbarát és könnyen énekelhető.” – fejtette ki a hegedűs.

 

Kiss Zenészek

 

A dal képi világát közösen találta ki Böjtös Nati és Csáky Mátyás, aki az előző videóklipjeik készítője is egyben. „A Pesti Magyar Színiakadémián tanuló Nati, aki színészi képességeit beveti a klipben, azt mondta,

neki azonnal egy ››csajos világ‹‹, a női energia jutott az eszébe. Egy pasztellszínű kavalkád. Az ötlet nyomán jutottunk a budapesti Museum of Sweets & Selfies helyre, amely menő a fiatalok körében.

 

Kiss Zenészek

 

Hosszú előkészületi és logisztikai feladatok – amelyek lebonyolítása az én feladatom – után ott forgattuk a LELKI SZEMETES videóklipjét. Szeretnék köszönetet mondani elsősorban Matyinak, aki a legtöbb órát dolgozott a videoklipen, beleértve a vágást és a színezést. A helyszínen pedig Böjtös Bianka és Gyurász Mercédesz segítettek a sminkelésben és frizurák elkészítésében. Úgy gondolom, egy nagyszerű csapatmunka volt” – sorolta Máté.

 

 

A Kiss Zenészek sok helyen zenélnek majd a nyáron. „Ott leszünk a Gombaszögi Nyári Tábor Petőfi/Kocsmakert színpadán, július 19-én, pénteken, az esti órákban. A tavalyi Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemle fődíjával együtt nyertük ezt a lehetőséget. Fontos állomás lesz a zenekarunk életében, hatalmas köszönet Nászaly Gábor főszervezőnek és a szervező csapatnak! Másik fontos nyári koncertünket Ipolybalogon, a Szent Korona Ünnepség nagyszínpadán adjuk majd, augusztus első szombatján, a Csík zenekar és Presser Gábor koncertje előtt. Az idén már miénk (is) a nagyszínpad! Ezeken a koncerteken már többnyire ott lesz velünk Balázs, a ››budapesti kolléga‹‹, aki hangosítani fog bennünket.” – lelkendezett Csáky Máté zenekarvezető.

 

Kiss Zenészek

 

Bárány János, ATEMPO.sk
Fotó: Csáky Mátyás, KINEO Production