Sorsoltunk: Tudjuk, ki lesz ott a JÚNIUSFeszten! (ATEMPO-JÁTÉK)

Jól jönne 2 darab 2 személyre és mindkét napra szóló belépő a JÚNIUSFesztre, Rimaszombatba? Érdekelnek a gútai Hajómalom Fesztivál koncertjei? Esetleg két belépő + 2 ajándékcsomag egy menő hátizsákban a Gombaszögi Nyári Táborba? Vagy két belépőjegy AZAHRIAH komáromi koncertjére? Formálódnál a párkányi fORMA fESZT programjain? Netán buliznál egy jót sztárokkal Füleken, a várban és környékén a Várlak fesztiválon?

Nem kell mást tenned, mint követned a 10 éves ATEMPO egész nyáron át tartó játékát. Ott lehetsz kedveseddel vagy haveroddal a felsorolt rendezvények mindegyikén! A szervezők páros belépőket ajánlottak fel, amelyeket sorsolással nyerhetsz majd meg az adott esemény dátumának környékén. Figyeld rendszeresen az ATEMPO.sk portál friss híreit!

 

Ők nyerték a páros belépőket a JÚNIUSFesztre!

Május 31-én és június 1-én, pénteken és szombaton rendezik meg a JÚNIUSFesztet a rimaszombati amfiteátrumban, ahol az 50 éves Edda, a Valmar, a Kicsi Gesztenye Klub és Peter Srámek is fellép, valamint egyedüláló közös produkcióval készül a VALMAR és Bruno x Spacc.

Edda, Valmar, Peter Srámek - JÚNIUSFeszt 2024-ben is Rimaszombatban (részletes program)

A fesztivál előtt kisorsoltuk jubileumi játékunk következő nyerteseit is. A helyes válaszadók közül Sósik Szilárd és Simon Tünde lehet ott hétvégén a JÚNIUSFeszt párjával. GRATULÁLUNK!

Az ATEMPO.sk portálon kísérleti jelleggel 2013 őszén, majd hivatalosan 2014-ben jelentek meg az első cikkek.

 

JÚNIUSFeszt

 

ATEMPO.sk