ATEMPO-JÁTÉK: Jön a JÚNIUSFeszt Rimaszombatban! – Kétnapos belépőket nyerhetsz!

Jól jönne 2 darab 2 személyre és mindkét napra szóló belépő a JÚNIUSFesztre, Rimaszombatba? Érdekelnek a gútai Hajómalom Fesztivál koncertjei? Esetleg két belépő + 2 ajándékcsomag egy menő hátizsákban a Gombaszögi Nyári Táborba? Vagy két belépőjegy AZAHRIAH komáromi koncertjére? Formálódnál a párkányi fORMA fESZT programjain? Netán buliznál egy jót sztárokkal Füleken, a várban és környékén a Várlak fesztiválon?

Nem kell mást tenned, mint követned a 10 éves ATEMPO egész nyáron át tartó játékát! Ott lehetsz kedveseddel vagy haveroddal a felsorolt rendezvények mindegyikén! A szervezők páros belépőket ajánlottak fel, amelyeket sorsolással nyerhetsz majd meg az adott esemény dátumának környékén. Figyeld rendszeresen az ATEMPO.sk portál friss híreit!

PorondMester: Érkezik a Lánik Cirkusz! – Szeretnél ingyen páros belépőjegyet Komáromba?

ATEMPO-JÁTÉK: Nyerj belépőt a RÉVfesztre - Tudjuk, hogy mit csinálsz az idén nyáron!

 

JÚNIUSFeszt

 

Májust zár és júniust nyit a JÚNIUSFeszt a rimaszombati Amfiteátrumban!

Sztárparádé és gyermeksokadalom várja az idei JÚNIUSFeszt látogatóit Rimaszombatban, az Amfiteátrumban május 31-én, pénteken és június 1-én, szombaton! A részletekről Ádám Diana szervezőt faggattuk.

„Május 31-én, pénteken 17 órai kezdettel a gömörhorkai Özörényi betyárok fellépése nyitja a fesztivált. 18 órakor lesz a hivatalos megnyitó, majd a nagyszínpadra lép Peter Šrámek! 19 órától EDDA nagykoncertet láthat a közönség. 21 órakor kezdődik Bruno és Spacc bulija. Este tíz óra körül pedig érkezik a Valmar zenekar. Éjféltől DJ szórakoztatja majd a várhatóan nagy tömeget. Másnap 15 órakor közönségtalálkozó lesz a szervező partnerekkel. 16 órakor nyitjuk a Gyermeknapot. Fellépnek a tornaljai Tempo tánccsoport, Kuna Vali és barátai, valamint a Kicsi Gesztenye Klub – sorolta Diana.

Edda, Valmar, Peter Srámek - JÚNIUSFeszt 2024-ben is Rimaszombatban (részletes program)

A főszervező elmondta, a JÚNIUSFeszten hagyomány, hogy minden korosztályt szeretnének megszólítani. „A koncertek között is találhatnak maguknak valót a fiatalok és az idősebbek egyaránt. A fesztivált 0 éves kortól, a szép korúakig mindenkinek ajánljuk!” – jegyezte meg.

A szervező elárulta, a legjobban az EDDA nagykoncertjét várja. „Az EDDA örök, és az 50-es évforduló fontos állomás a zenekar életében” – hangoztatta.

Kiderült, 50 fős STAFF segíti majd a fesztivál gördülékeny lebonyolítását. „Ők a helyi fiatalok soraiból és különböző szervezetek tagjai közül érkeztek. Szívesen segítenek, sőt mindig túljelentkezés van. Az idén is meg kellett húznunk az 50 fős határt. Kellenek a segítő kezek. A bejáratnál 10 ember szokott karszalagozni, a kasszába és a színpad mögé is kellenek segítők, figyelni kell a rendre. És a gyermeknapon is sok feladat hárul majd a STAFF tagjaira” – fogta rövidre Ádám Diana szervező.

 

JÚNIUSFeszt

 

NAGY ATEMPO – JÚNIUSFeszt JÁTÉK!

Nyerj 2 darab, kétnapos, páros bérletet!

Azok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre, és a választ legkésőbb május 30-án, csütörtök délig elküldik a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, 2 darab 2 személyre szóló kétnapos bérletet sorolunk ki a JÚNIUSFesztre!

A kérdés: Mikor jelentek meg az első cikkek az ATEMPO.sk portálon?

A két nyertes nevét május 30-án, csütörtökön este közöljük. Várjuk a megfejtéseket!

ATEMPO.sk