NYERJ BELÉPŐT: Jön a Felvidéki Magyar Sziget a legjobb rock és metál bandákkal

Idén tizenkettedik alkalommal rendezik meg a Felvidéki Magyar Sziget fesztivált Alistálon június 14-én és 15-én. Az esti koncertek mellett délután előadások és egyéb programok (íjászkodás, gyereksarok, rovásírás stb.) várják az érdeklődőket.

FOTÓS BESZÁMOLÓNK 2018-BÓL

 

FIGYELEM! Sajnos a Facebook törölte a postunkat és eltűnt a játékban résztvevők névsora. Így nem tudjuk kisorsolni a díjat. Elnézést kérünk mindenkitől. Igyekszünk mihamarabb pótolni egy másik játékkal. 

Pénteken a legendás Pokolgép mellett a Tunyó Emlékzenekar és az Oi-KOR is koncertet ad. A hazai vonalat pedig a Babadara képviseli.

Szombaton este Köteles Leander legújabb formációja, a Leander Kills zúz majd a színpadon, akik előtt a Hungarica és a Dalriada is fellép. A fesztivált a hazai Phoenix RT zárja.

RÉSZLETES PROGRAM

A napijegy ára 12 euró, kétnapos jegy 18 euró, 14 éven aluliaknak ingyenes. Erdélyi, kárpátaljai, délvidéki magyaroknak szintén ingyenes. 

 

JÁTÉK: Ha szeretnél páros bérletet nyerni a Felvidéki Magyar Sziget fesztiválra, akkor hozzászólásként írd be a cikkünk, vagy a facebookos posztunk után melyik az a zenekar, aki 2018-ban is ott volt Alistálon (egy kis segítség). A posztot osztani ér. A játékban a szervezők és közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt. A sorsolásra június 13-án kerül sor, a nyertest a helyes választ megadók közül választjuk ki. Az eredményéről portálunkon értesítjük olvasóinkat. A nyereményt a koncert helyszínen veheti át egyik szerencsés olvasónk. A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá. Sok sikert kívánunk :-)

ATEMPO.sk