Hangok, amik számítanak - Pásztor Ádám komolyzenei koncertje Pozsonyban

2024. október 29-án, kedden 17.00 órakor kezdődik a Hangok, amik számítanak című esemény újabb része a Pozsonyi Liszt Intézetben, a Cultural Compass csapata szervezésében.

Ezúttal Pásztor Ádám gitárművész koncertjére kerül sor, majd beszélgetésen lehet részt venni ifjúsági szervezetek képviselőivel. 

EXKLUZÍV: Néha egy kész történet van előttem a kottán – Pásztor Ádám gitárművész, zeneszerző (INTERJÚ)

Pásztor Ádám gitárművész hétéves korában kezdett hangszeren tanulni az esztergomi Zsolt Nándor Zeneiskolában. A Párkányi Gimnázium elvégzése után sikeresen felvételizett a Pozsonyi Zeneművészeti Egyetemre, majd készségeit Olaszországban tökéletesítette, ahol fél évig a nemzetközileg ismert és elismert Alberto Mesircánál tanulhatott a venetoi Adriában. Ádám repertoárjában a hallgató egyaránt megtalálhatja az ismert és ismeretlen zenét Európa szívétől egészen a Karib-térségig. Az utóbbi régió szolgál készülő hanglemeze fő témájául, amin kubai zeneszerzők gitárra írt művei csendülnek majd fel.

Az esemény ingyenes.

 

Program

17.00 Megnyitó
17.10 Pásztor Ádám gitárművész koncertje
18.00 Szünet
18.10 Moderált panelbeszélgetés ifjúsági szervezetek képviselőive

ATEMPO.sk

Támogass minket!

Támogasd a 10 éves ATEMPO.sk-t, ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd, hogy további tartalmak készüljenek, még több információ, beszámoló, interjú, esemény jelenjen meg felületeinken. Támogatásoddal a jövőben is szolgálhatjuk a közösségünket. Köszönjük!

TÁMOGATOM