Nagykorú Felvidéki Zenekarok közös koncertje 2024-ben is Dunaszerdahelyen

2024. október 26-án, szombaton újra a Nagykorú Felvidéki Zenekarok adnak közös koncertet Dunaszerdahelyen, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban.

A mini fesztiválon ezentúl mindig fellép a legifjabb generáció egyik tehetséges formációja is az alapítók zenekarai mellett. Idén a Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemlén és a Hashtag KN-n is feltűnést keltett CloudBurst lesz ez a csapat. Míg tavaly a Big Man Band és az Expired Passport mellett a HistóRia zárta a műsort, idén egy csallóközi legenda, a RAF-II tölti be ezt a szerepet. 

Emeljük a „tétet” – a Felvidéki Magyarock Életműdíjról

További újításként átadásra kerül az első Felvidéki Magyarock Életműdíj is. A Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ, a SZMAZE és a Big Man Pub által alapított, évente átadásra kerülő elismerés a Dunaszerdahelyi járás olyan, legalább 18 éve létező, magyar nyelven megszólaló könnyűzenei formációinak adományozható, amely saját szerzeményei által és kimagasló művészeti teljesítményével az élőzene varázsát viszi a színpadokra.

Program

16.30 Kapunyitás
17.00 CloudBurst
18.00 Expired Passport
19.20 Big Man Band
A Felvidéki Magyarock Életműdíj ünnepélyes átadása
20.40 RAF-II

A belépés ezúttal is ingyenes, de a becsületkasszába szívesen fogadják a támogatásokat.

EZ, ATEMPO.sk

Támogass minket!

Támogasd a 10 éves ATEMPO.sk-t, ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd, hogy további tartalmak készüljenek, még több információ, beszámoló, interjú, esemény jelenjen meg felületeinken. Támogatásoddal a jövőben is szolgálhatjuk a közösségünket. Köszönjük!

TÁMOGATOM