Szekér Gergő a vesztes párbaj után is folytatja a The Voiceban (VIDEÓ)

Lezárultak a The Voice válogatói és összeálltak a coachok csapatai. Túl vagyunk már első párbajokon, ahol színpadra állt a párkányi Szekér Gergő is.

Elsőként a coachok párokba osztották versenyzőiket, akik ezek után belevetették magukat a próbákba, hogy a színpadon a maximumot nyújthassák és továbbjuthassanak a következő fordulóba. A coachok a próbákra segítőket is kaptak: Curtis – Herceg Erikát, Miklósa Erika – Gáspár Lacit, Trokán Nóri – Puskás Petit, Manuel pedig Ekhoet kérte fel arra, hogy segítse a munkát. A coachoknak a párbajok végén arra is volt lehetősége, hogy megmentsenek vagy elraboljanak egy-egy énekest.

Curtis csapatában Virág Timóteus és Szekér Gergő is párbajozott az első adásban. Azahriah Megmentő című dalát adták elő, ahol mindketten jól szerepeltek, annak ellenére, hogy a próbákon nem ment minden simán. Végül Curtis Virág Timóteust juttatta tovább.

 

 

Utána pedig jött a meglepetés, amikor Curtis megmentette Gergőt és vitte magával tovább.

„Nagyon meglepődtem, amikor megnyomta a gombot. És meg is kérdeztem tőle »biztos vagy benne?«. De nagyon kedves volt és mondta, hogy tényleg azt érzi, hogy helyem van itt” – mondta az RTLnek adott interjújában a párkányi születésű éneket.

 

 

Hétvégén ismét dupla adással jön a The Voice, ahol újabb felvidékieket láthatunk majd a színpadon.

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: RTL