Jazz a parkban 2024-ben is – újra zenefürdőzés Dunaszerdahelyen

2024. július 27-én, szombaton 19.30-kor kezdődik a Jazz a parkban című zenés est a Nagy Emma Quintet és a Lituma formációval Dunaszerdahelyen, a három Gráciás szökőkút melletti parkban.

A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Program

19.30 Nagy Emma Quintet

Az Artisjus-díjas Nagy Emma Quintet a modern, kortárs jazz új generációs képviselője. Az idén hatodik születésnapját ünneplő zenekar rövid idő alatt járt be hosszú utat. Szerzeményeikben egyenlő hangsúllyal kapnak helyet kemény dob groove-ok, szabad improvizációk, dal formájú kortárs kompozíciók és egyéb különleges megoldások. Kontrasztok és disszonancia, improvizáció és sokszínűség, öröm és spleen, kortárs életérzés és groteszk, nyers fogalmazásmód, amely mögül átsejlik valamiféle álomszerű báj.

21:30 Lituma

Lituma pszichedelikus perui cumbiát, azaz chichát játszik, feldolgozásokat és saját számokat is, mindezt trióban, úgyhogy a végén olyan lesz az egész, mintha az Andokban szörfözne az ember.

ATEMPO.sk

Támogass minket!

Támogasd a 10 éves ATEMPO.sk-t, ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd, hogy további tartalmak készüljenek, még több információ, beszámoló, interjú, esemény jelenjen meg felületeinken. Támogatásoddal a jövőben is szolgálhatjuk a közösségünket. Köszönjük!

TÁMOGATOM