Nagy Feró és a Beatrice, a Karthago és mások koncertjei - jubileumi 20. Motoros Találkozó Bősön (szombati program)

2024. május 25-én, szombaton 12.00 órakor folytatódik a 20. évfolyamába lépő, ezáltal jubileumi Bősi Motoros Találkozó a helyi Amadé parkban.

A műsorvezető Valasko Ferenc, míg a házigazda Dj Kopi és Dj BeeBoy lesznek.

Fellép a Bikini, Nagy Feró és a Beatrice, a Karthago, a Phoenix RT, a Crazy Little Queen, az Afium, a Hollywood Rose - Guns N’ Roses Tribute, a RatBand, valamint Nem Csak Lackó és zenekara.

A családi programok - műsorvezetője Judita Jošvaiová - keretében lesz decibel-mérő verseny, erős Emberek bemutatója, kötélhúzó verseny, szkander verseny, bika rodeó, Harley-Davidson - motor bemutató és élményvezetés, továbbá Old School Tattoo Studio és élő mesehősök, azaz a Barátságos Pókember, ŰrDongó és Mickey és Minnie is ellátogat.

A bősi az egyik legnagyobb létszámú motoros klub Szlovákiában 2003 óta. Összetartja a motorosokat Bősről, Dunaszerdahelyről, Somorjáról, Nagymegyerről és környékéről: Itt a helyed!

- üzeni a szervezőség.

Az elővételes napijegy 15, míg az elővételes kétnapos bérlet 25 euró. Bősi lakosoknak elővételes kedvezményes belépő 10 euró, ugyanez a két napra 15 euró. A helyszínen minden látogatónak a napijegy 20, míg a kétnapos bérlet 30 euróba kerül.

 

Program

Május 25. (szombat)

12.00 Kapunyitás 
12.00 Családi Programok
16.00 Afium 
17.00 Nem Csak Lackó és zenekara 
19.00 Karthago  
21.00 Nagy Feró és a Beatrice 
23.00 Guns N’ Roses - Hollywood Rose Tribute 

ATEMPO.sk