Caramel szerint Rúzsa Magdi minden idők legjobb zsűritagja – ma este jön a Megasztár új évada

12 év kihagyás után vasárnap este 19.15-kor végre elstartol a legendás Megasztár legújabb évada, amiben Rúzsa Magdi, Marics Peti, Caramel, Marsalkó Dávid és Papp Szabi keresik az év hangját. 

Már az első válogató adásban olyan csiszolatlan gyémántokra lel az ötfős zsűri, akik új csillagai lehetnek a magyar zenei életnek. Persze a tehetségek mellett önjelölt dalnokok is akadnak, akik nem mérik fel kellően kritikusan saját kvalitásaikat, derűs pillanatokat vagy éppen megdöbbenést váltva ki a stúdió közönségéből és az ítészekből. Humorból, zenéből és szórakozásból tehát nem lesz hiány a Megasztár első adásában.

A Megasztár műsorvezetője, Till Attila lesz, aki elárulta, annak idején a második széria előtt izgultak, lesz-e elég tehetség egy új évadhoz? 

„Az, hogy Tóth Vera, Oláh Ibolya és az első Megasztár után mindannyiunkban felmerült, hogy lehet-e ezt még fokozni. Amikor Feriék jöttek, kiderült, hogy mi az, hogy? Ő volt az első olyan versenyző, aki saját dallal érkezett, és utána még csomó más dalt énekelt, kiderült, hogy tud táncolni, de a legfontosabb, hogy el tudta énekelni a saját életét!” - mondta Tilla, aki mind a hét szériában részt vett.

 

Megasztár

 

Molnár Ferenc Caramel zsűritag, aki húsz évvel ezelőtt a második széria győzteseként lépett a magyar popzene színpadára és azóta is töretlen a sikere az idei év jelentkezőiről is mesélt.

„Nagyon érdekes, nagyon tehetségesek. Teljesen meglepődtem ezen, hogy még mindig mennyi tehetséges ember van Magyarországon és a határon túl is. Amikor azt gondolnánk, hogy a mai popkultúrát a hiphop, a rap és a trap uralja, özönlenek be a jobbnál jobb énekesek, akik nem rap-elnek, hanem kristálytisztán énekelnek és hatalmas formák. Úgy tűnik, az ország kifogyhatatlan a tehetségből” - jelentette ki a zsűritag.

Ma az első válogató adással indul a műsor, ám a későbbiekben lesz olyan szakasza is a tehetségkutatónak, ami alaposan próbára tette az énekeseket.

„A válogatóra már lehetett kész produkcióval jönni. Lesz egy acapella fordulónk is a későbbiekben, amiről élesben derült ki, hogy mennyire nehéz feladat. Nagyon jó énekesek képesek elvérezni ezen a részen és kicsit gyengébbnek gondolt előadók pedig szárnyaltak” – osztotta meg tapasztalatait Caramel, aki azt is elárulta, a zsűritagok közt remek a kémia, sőt, van kedvenc ítésztársa is!

„Valahogy az tetszik, hogy mindenki személyiségének egy olyan része derül ki a műsorban, amit eddig nem láthattunk. Magdi annyira vagány, annyira menő, szerintem ő minden idők legjobb zsűritagja” – zárta sorait lelkesen Caramel, aki szintén kíváncsian várja az első adást.

EZ, ATEMPO.sk / TV2
Fotó: TV2