DR BRS, Biga és Varga Viktor újra összeálltak – és teljességgel elszabadultak (KLIP)

Több mint négy évet kellett várni, hogy a szupertrió ismét felkavarja a popzene állóvizét a hétszeres platinalemezes, „Koccintós” című közösük óta. A debütáló „Boom Shot!” új alkalmat ad arra, hogy „pezsgő legyen minden pohárban”, hiszen igazi rock & roll életérzést hozott el DR BRS, Heincz Gábor Biga és Varga Viktor!

„2019-ben még Biga keresett meg, hogy Viktorral ketten legyünk az előadó. Szinte könyörögni kellett neki, hogy szálljon be ő is a verzéivel, mert éreztük, hogy összeadva így lesz igazi sláger a „Koccintós”. Nem tévedtünk, hiszen mindhármunk karrierjében történelmet írtunk, a fellépéseinkkor tömegekkel együtt koccintunk, igazi szállóige lett a számunkból. Már átlépte a 35 milliós nézettséget a dal, melyet most a „Boom Shot!”-tal ünnepeltünk, ünneplünk”

– meséli Béres Atka, aki nemrég bődületes mennyiségű, 31 platinalemezt vehetett át az elmúlt öt évben kiadott kollabjai után (mint például a „Hol van az a lány", az „Évszakok”, vagy a „Tűzvarázsló” után)

Az új megakollaboráció, a „Boom Shot!” esetében már nem is volt kérdés, hogy beszáll a Fonogram-díjas dalszerző, ám ezúttal a lágy ukulelét hátrahagyva elektromos gitárt ragadott. Bigára tiniként nagy hatással bírt a 60-as évek hangzása, így csak idő kérdése volt, hogy a gyerekkorából ismert tüzes dallamok és a páratlan sikerű „Koccintós” egyvelege mikor születik újjá egy őrületes rock & roll felvételben.

Ahogy a bo(o)mbasztikus videóklipből is kiderül, a társaság különc tagja, Varga Viktor is komolyan vette a stílusváltást. A kantáros nadrág és az idilli hangulat lecserélődött a bőrszerkó, a hátranyalt haj és a pajesz szentháromságára. Ráadásul a számhoz illően a sztár egy meglepő dobással ünnepelt: ugyanis egy helikopterből való ugrással zárta le a „Boom Shot!” élő debütálását Bigával közös hajdúszoboszlói fellépésén.

A klip főszereplői mellett további hírességekkel is találkozhatunk a kisfilmben: az electric boogie legendás művelője, Szabó György, zongoraművész-énekesnő, Fehér Lili, a dobos lány, Tiszai Vivien, a sztáralkotó, Johny K. Palmer, valamint a Dancing with the Stars-ból ismert tehetséges táncosok: Mikes Anna ás Lissák Laura is látható benne.

 

 

ATEMPO.sk
Fotó: Youtube