Én csak egy sört innék – énekli új dalában Koppány (+KLIP)

Közel két éve, hogy Koppány, a kétszeres aranylemezes Rómeó Vérzik zenekar frontembere belekóstolt a szóló-karrierbe, s kiadta A Vadkelet hőse című albumát. Bemutatója a nagyszarvai Big Horn Ranchon tavaly júliusban első ízben megrendezett Vadkeleti Fesztiválon volt, s nagy közönségsikert aratott.

„Ez a szabad Koppány, a Rómeó Vérzikkel pedig a lázadó Koppány énekel. A szabadságból és a lázadásból állok össze. És ezeket nem lehet bennem kettéválasztani.” - mondta korábbi nagyinterjúnkban az énekes.

Jó lenne énekelni a lányom esküvőjén – Exkluzív Kovács Koppány nagyinterjú (+FOTÓK)

Az élettörténetekre épülő sztorizás – csakúgy, mint a Vadkeleti Fesztivál – folytatódik, megérkezett Koppány, a nyár, s általában a világ nagy kérdéseire választ adó, Én csak egy sört innék című új dalának videoklipje.

Forgatásához összeszedte a csallóközi cowboy-társadalom krémjét, köztük olyan legendákat, akik a múlt század ’90-es éveiben a Felvidéken meghonosították a western-lovaglást. Főszerepben Koppány lánya, Kovács Boglárka és Somogyi András.

 

 

Koppány és a Vadkelet Hősei

Kovács Koppány - ének, gitár
Lengyel Pista "Hosszú" - gitár
Szitási Zsolt - gitár
Gasparik Fecó - billentyűs hangszerek, vokál
Lőrincz Adrián - basszusgitár
Danics Roland - dobok
Bertók Tóth Katalin - vokál

 

Ennek az újdonságnak az élő bemutatójára Nagyszarván, a Big Horn Ranchon kerül sor 2023. július 15-én, a II. Vadkeleti Fesztivál alkalmával.

II. Vadkeleti Fesztivál Nagyszarván - részletes program

EZ, ATEMPO.sk