Ne sírj, anyám! - anyák napi meglepetés a Bohemian Betyarstól (+VIDEÓ)

Anyák napján jelent meg a Bohemian Betyars új videoklipje, a Ne sírj, anyám! Különlegessége, hogy mind a hat tag édesanyja szerepel a kisfilmben, ahol ők csapnak a húrok közé.

A forgatókönyvet az éppen első mozifilmjén dolgozó, Diák-Oscar díjra is jelölt rendezővel, Freund Ádámmal készítették.

 

 

A nemrég megjelent Gubancos lemezükön szereplő dalt hamarosan Felvidéken is bemutatják, hisz turnéjuk keretében a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban is koncertet adnak május 21-én.

Ezen kívül ott lesznek a füleki Várlak Fesztiválon, a VOLT Fesztiválon, a Kolorádó Fesztiválon, a Fishing on Orfű-n, a Campus Fesztiválon, a Művészetek Völgyében és STRAND Fesztiválon is.

 

A Bohemian Betyars 2009-es működése óta nem csak ország, de világszerte belopta magát egy tekintélyes méretű közönség szívébe speed-folk-freak-punkos, magával ragadó, energikus formációjával. A koncertjeik közvetlen, ösztönből áradó, életigenlő hangulata felszabadítja a közönség érzelmeit, az ember zsigerébe hatol, és minden lábat táncra bír. Különleges hangzásukkal hitelesen képviselik a hazai keserédes szemlélet unikumát, zenéjükben egyedi, saját ízlésükre formálják a magyar, balkán és cigány népzenét a punk, ska és még megannyi stílus találkozásával. Kezdetekben igazi csavargók módjára járták körül utcazenélve Európát, mára a hazai és európai klubbok és fesztiválok visszajáró vendégei, de megjárták már Kínát, Japánt, Dél-Koreát és az Egyesült Államokat is. Kalandvágyuk továbbra is hajtja őket előre, hogy a világ minden pontjára eljussanak, és zenéjükkel megmozgassák az ember testét-lelkét egyaránt, bármerre is járjanak. Legyen utcán, klubban vagy fesztiválon a Bohemian Betyars örömzenéje, magával ragadó ritmusai kizökkentenek a hétköznapokból, és beledobnak az önkívület mélyvizébe, pont úgy, ahogy ezt kitervelték.

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: sinco