FRISS! Nézd meg anyukád kedvenc zenekarát a 70-es évekből - itt az új Hope Red őrület

“Obecné talentové bádanie bude” - hirdeti a hangosbemondó, hiszen az eddig ismeretlen felvidéki falu legnagyobb tehetségét keresik a HOPE RED zenekar legújabb videóklipjében. Megkésve bár, de a derék négyesfogat ezúttal az anyukáknak szeretne örömet szerezni: korhű kosztümök és szívet melengető dallamok segítségével repítik vissza a nagyérdeműt a televíziós vetélkedők aranykorába.

A videóklipben hírességek is felbukkannak, sztárszereplést vállalt a díjnyertes Csali Néptáncegyüttes két tagja, Greman Dorka és Sebők Ferenc, valamint Hostomská Fanni a pozsonyi színművészeti főiskola hallgatója is.

“Egy újabb álmunk vált valóra, egy kis időre úgy érezhettük magunkat, mint édesapáink annakidején” - nyilatkozta nevét nem felvállalva a zenekar egyik tagja.

 

Hope Red

 

Mint az ismeretes, a klipben hagyományőrző nép- és egyéb táncokat is látni. Ezenkívül egy méltatlanul elfeledett népi hangszer, a „vinnyogó“ is látható majd a világot jelentő deszkákon.

“Hónapokig készültünk, hogy le tudjuk forgatni ezt a soha nem látott küzdelmet. Igazán érdemes megnézni” - biztatja a videoklip rendezője a közönséget.

Hogy ki lesz a győztes és mit szól a sztárzsűri a produkciókhoz? A klipben minden kiderül!

 

 

Írta és rendezte: Laczkó Sándor, Epix Studio
Hangmester és felvétel: Szabó ‘Gila’ Ádám, Gila Studio
Szereplők: Greman Dorka, Hostomská Fanni, Sebők Ferenc, Kovács Krisztián
Fényképezte: Angyal Gábor
Első kamera asszisztens: Fóti Dávid
Grip: Kovács Krisztián, Horváth Rebeka

A zenekar néhány hónapja mutatta be “Felvidék legszürreálisabb videóklipjét” a Track#2-őt, hamarosan pedig napvilágot lát az ALBUM#1 névre keresztelt CD-jük. Érdemes figyelni a banda honlapját és közösségi oldalát.

Hope Red zenekar

Domján Kristóf 
Laczkó Sándor
Szabó ‘Gila’ Ádám
Szakál András

 

Ismerd meg a Hope Red bandát – dokumentum film készült róluk

ATEMPO.sk