Szenes Iván slágerei szólnak sztárfellépőktől szilveszterkor

A Duna World idei szilveszteri műsorán Szenes Iván ünnepi koncertjének részesei lehetünk, kedvenc dalainkkal, sok ezer honfitársunkkal együtt, a Szenes Iván térről közvetítve - ahol a legtöbb magyar sláger született. Szenes Andrea sztár- és slágerparádéja az év utolsó estéjére - számos fellépővel és a legnagyobb slágerekkel - minden generációnak nívós szórakozást ígér!

Aki szeretné Szenes Iván dalokkal búcsúztatni a 2021-es esztendőt, illetve a legnépszerűbb sztárok társaságában koccintani az új évre, érdemes már 19.00 órakor a Duna World-re kapcsolnia az év utolsó napján.

Színvonalas műsorral, feledhetetlen melódiákkal és remek előadókkal vár mindenkit a dalköltő lánya, Szenes Andrea.

 

Kökény Attila és Zalatnay Cini

 

A generációkat összekötő nagy slágereket, többek között Bodrogi Gyula, Kökény Attila, Kocsis Tibor, Zalatnay Sarolta, Opitz Barbi, Balázs Péter, Singh Viki, Voith Ági, Csonka András, Nyári Károly, Szacsvay László és az Apostol együttes előadásában élheti át a közönség.

 

Szenes Andrea és Csonka Andráss

 

Szenes Iván, a legendás dalszerző, több mint kétezer dalából idén felcsendül többek között a ’Kicsi gyere velem rózsát szedni’, ’Kicsit szomorkás a hangulatom máma’, Hosszú forró nyár’, a ’Próbálj meg lazítani!’, a ’Mindenkinek van egy álma’, a ’Találkozás a régi szerelemmel’, ’Ha legközelebb látlak’ de természetesen nem hiányozhat az ’Úgy szeretném meghálálni’ vagy ’Az utolsó tánc’ vagy a ’Piros pezsgő’ című sláger sem, péntek este szilveszteri menüből. És természetesen a szerencsét hozó szilveszteri Szenes dal:

„Dalseregünkkel felvonulunk 2022-be átkocogunk…” – énekli együtt a közönség a Szenes sztárok csapatával.

ATEMPO.sk