Kortárszene Jókai Ágival a nappaliból - folytatódik a Living Room koncertfilm (VIDEÓ)

A kortárs zene igenis lehet befogadható, csupán megfelelő nyitottság szükségeltetik hozzá! Továbbra is ebben hisz a KultúRecept csapata, hiszen 2021. május 15-én, szombaton 19.00-kor érkezik a Living Room koncertfilm második, s egyben befejező része.

 

A már megismert három fiatal zeneszerző: Bucz Magor, Dobri Dániel, Lázár Dániel művei lesznek hallhatók. Ismét lesz ősbemutató, hiszen Dobri Dániel: Shakespeare Sonnets-Past-Future-Present darabját most hallhatják először a KultúRecept követői.

 

Living Room vonósnégyes

 

A Living Room koncertfilm ezúttal Szigeti Karina operaénekessel egészül ki, hiszen két darabban is énekelni fog. Szőcs Henrik, zongorista is bemutatkozik, ő Bucz Magor: Prelúdium Parafrázis című művét fogja előadni. A már az előző részben is feltűnt vonósnégyes (Németh Gábor – első hegedű, Körmendi Johanna – második hegedű, Kalocsai Eszter – brácsa, Agárdi Eszter - cselló) ismét fontos szerepet kap a második koncertfilmben. Az est művészeti vezetője Dobri Dániel volt.

 

 

A két házigazda továbbra is a komáromi születésű Jókai Ági (színésznő) és Ódor Botond (operaénekes) lesznek.

A Living Room koncertfilm videorendezője Torma Sándor volt, mellette a kamerák mögött még Todoroff Lázár állt, a grafikai megjelenés Kapitány Dórinak, míg a csodálatos ruhák a Látomás Budapestnek, és tulajdonosának, Szontágh Julie-nek köszönhetőek, a kommunikációs asszisztens Palkó Panka.

 

Nézzétek meg az első részt itt:

 

 

ATEMPO.sk