"Légy a Tankcsapda előzenekara!" - határon túli zenekarok jelentkezését is várják

„Légy a Tankcsapda előzenekara!” címmel hirdet pályázatot zenekarok számára a Budapest Open Road Days 2024 fesztivál. A nyertes az idén 35. jubileumát ünneplő Tankcsapda előzenekaraként lép fel június 29-én a Műegyetem rakparton megrendezésre kerülő Budapest Open Road Days fesztivál nagyszínpadán. A szervezők határon túli és magyarországi zenekarok jelentkezését is várják.

A nagyszínpados koncertre pályázó zenekarok április 7-ig jelentkezhetnek a versenyre. A győztes a Tankcsapda előzenekaraként olyan népszerű zenészek és zenekarok mellett léphet fel a Budapest Open Road Days 2024-en, mint Tátrai Tibusz és szupergrupja, a Godfater, Little G Weevil, a Mystery Gang, Takács Vilkó vagy az AK26.

A pályázat zsűrijét a Tankcsapda zenekar, Takács Vilkó (Ganxsta Zolee és a Kartel, Dos Diavolos), Giaj (AK26), Cselőtei László, a Hammerworld alapító-főszerkesztője és Hankó Ákos, a Budapest Open Road Days 2024 fesztivál főszervezője alkotja.

A szakmai zsűri által a hat legjobbnak ítélt jelentkező zenekar közül az élő elődöntők során választják ki a győztest, aki a Tankcsapda előzenekara lesz a Budapest Open Road Days 2024 fesztiválon. Az élő elődöntőkre 2024. április 20-án, a Harley-Davidson Budapest Szezonnyitón, illetve 2024. május 23-án, az Open Road Tour 2024 nyitónapján kerül sor. Mindkét eseményen 3-3 döntős zenekar lép fel a több száz fős közönség, valamint a zsűri előtt.

Jelentkezni itt lehet!

 

A Budapest Open Road Days 2024. június 27-29. között valósul meg Budapesten a Műegyetem rakparton a 35 éves Tankcsapda első budapesti nagykoncertjével. A motoros, zenei és családi fesztiválon a zene mellett a motoroké a főszerep. A motorozás rajongóit összefogó közösség, az Open Road Riders Community által szervezett márkafüggetlen motoros fesztiválon összesen 13 programhelyszínnel és 4 zenei színpaddal várják a fesztiválozókat. A Tankcsapda nagykoncertje mellett a fesztivál eddig bejelentett fellépői többek között: Tátrai Tibusz szupergrupja, a Godfater, a Mystery Gang, Takács Vilkó, Little G Weevil és K.C. Brown.

 

Tankcsapda

 

Magyarország legnagyobb motoros fesztiválját két közös motorozás foglalja keretbe: június 27-én, a 0. napo a rendezvény egy közös balatoni motoros túrával indul, amit június 29-én egy nagyszabású budapesti motoros felvonulás követ. A fesztivál egyik kiemelt programhelyszíne a Motor Stage: egy igazi motorsimogató a BMW Motorrad, a Harley-Davidson, a Honda, a Piaggio csoport és a Suzuki együttműködésében, Winkler Róbert műsorvezetésével.

ATEMPO.sk