Varsói melódia - Lakatos Rák Viktória és Lucskay Róbert előadása Kassán (Kolár Péter bérlet)

2024. május 23-án, csütörtökön 19.00 órakor lesz látható Leonid Zorin Varsói melódia című kétrészes színműve Lucskay Róbert és Lakatos Rák Viktória közreműködésével a kassai Thália Színházban.

“Amikor a körülmények igája alatt elvész a saját erőbe vetett hit, amikor az álmokat elárulják... csak a szeretet marad.”

Egy orosz fiú és egy lengyel lány lírai szerelmi története, amelyet Leonyid Zorin drámaíró mesélt el a múlt század közepén, nemcsak hogy nem veszíti el aktualitását, hanem idővel új hangzást nyer, egyre modernebbé válik.

Véletlenül találkoztak egy koncerten: egy lengyel lány és egy moszkvai fiú. Diákok. Életük nagy és tökéletesnek vélt szerelme volt ez. De a boldogságot és a nagy terveket nagyon hamar megtörte egy kegyetlen törvény: Sztálin betiltotta a külföldiekkel való házasságot. A körülmények sajnos erősebbek voltak náluk. És így az élet ment tovább.

Tíz év elteltével a fiúból sikeres borász, a lányból Európa-szerte híres énekesnő lett. A tilalmakat már rég feloldották. Bár egy új találkozás minden szunnyadó érzést újra gerjeszt, vajon képesek lesznek-e dönteni és változtatni megszokott és sikeres életükön?

“A Varsói melódia egy elképesztően finom, minden lélekben visszhangzó, átható előadás, amelyet átsző a zene, a boldogság, a remények és az álmok várakozása…” - vallja Lakatos Rák Viktória.

Belépés Kolár Péter bérlettel, a belépőjegy ára 11 euró.

 

Szereplők

Lakatos Rák Viktória
Lucskay Róbert

Alkotók

Rendező - Czajlik József
Zene - Lakatos Róbert
Kosztüm / Díszlet - Őry Katalin

ATEMPO.sk