A feleség negyvennél kezdődik - a Fórum Színház házasságjavító komédiája Komáromban

2024. május 29-én, szerdán 19.00 órakor kezdődik Arne Sultan-Earl Barett-Ray Cooney A feleség negyvennél kezdődik című komédiája a Fórum Színház előadásában a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központban.

A belépőjegy ára 20 euró.

 

Linda unja 17 éves házasságát, angol kertvárosi életét, a negyedik x közeledtét, de főleg a férjét, George-ot. Erről azonban a férfi nem akar tudomást venni, neki minden úgy jó, ahogy van. De amikor George elalszik szeretkezés közben, Lindának végképp elege lesz: úgy érzi, joga van még minőségi érzékiséghez, figyelemhez, szerelmemhez, élethez. Válni akar.

Kamasz fiuk becsajozik, a szenilis nagypapa katonatörténeteket darál, a legjobb barátok elképesztő tanácsokat adnak, és a felfordulás közepén ott áll szegény George. Aki - némi rásegítéssel a bárszekrényből -, veszélyes útra lép: elhatározza, hogy megfiatalítja a házasságát.

Mesterien megírt brit komédia az 1980-as évek világával, igazi sztárszereposztásban! A Fórum Színház legújabb vígjátéka rólunk mesél, kacagtató helyzetekkel és imádni való karakterekkel.

 

Szereplők

George Harper: BELEZNAY ENDRE
Linda Harper: PIKALI GERDA
Roger Dixon: NÉMETH KRISTÓF
Betty Dixon: GREGOR BERNADETT
Bernard Harper: MAGYAR ATTILA
Leonard Harper: NÁRAY-KOVÁCS ZSOMBOR

Alkotók

Díszlet, jelmeztervező: CSÍK GYÖRGY
Asszisztens: JUHÁSZ ANDREA
Rendező: NÉMETH KRISTÓF és BELEZNAY ENDRE
Producer: NÉMETH KRISTÓF
Fordította: BELEZNAY ENDRE

ATEMPO.sk