Osztálykirándulás a Junkiesszel Dunaszerdahelyre - ÚJ IDŐPONT!

ÚJ IDŐPONT! 2024. május 31-én, pénteken rendhagyó osztálykirándulás indul a Junkies zenekarral a budapesti Aréna Pláza melletti külső parkolóból egészen a felvidéki Dunaszerdahelyre, az ottani Soul Hunter Music Clubba, ahol a formáció koncertet ad a Mirror zenekarral.

A cél az, hogy a hazai bandák közönségének egy különleges élményt nyújtsanak, jobban összehozzák a zenekart rajongóival, valamint, hogy megmutassák, hogy mennyire menő a vidéki klub- és fesztiválélet Magyarországon!

Az early bird-típusú belépőjegyek ára 12000 forint, a teljes árú jegyek pedig 14000 forintba kerülnek. Ezek tartalmazzák az utazást oda-vissza, a koncert belépőt, az italokat a buszon és az Osztálykirándulás-poharat is!

A belépődíj a helyszínen 10 euró. Kapunyitás 20.00 órakor. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Mire számíts az Osztálykiránduláson?

Az utazásra elkísér az egész zenekar, ők lesznek az Osztályfőnökök. A buszon az italfogyasztásodat is álljuk: 3 db Johnnie Walker Whiskey shot vagy 3 db Captain Morgan Spiced Rum shot, 2 doboz kézműves BPBW sör és 2 doboz Xixo üdítő (cola, zero cola vagy gyömbér) is benne van az árban! A buszúton lesz lehetőség beszélgetni zenekartagokkal, dolgozatírással bizonyíthatjátok tudásotokat a zenekarról (kvízjáték) és együtt énekelhetjük a legnagyobb slágereket!

A legfontosabb tudnivalók

Az italokat Osztálykirándulás logós poharakból tudjátok fogyasztani, melyeket a buszon fogtok megkapni. Az Osztálykiránduláson 18 év alatti személy csak szülői kísérettel vehet részt. A jegyeket nem szükséges kinyomtatni, elég, ha telefonon bemutatjátok. Az utazásra korlátozott számban, 50 db jegy kapható, érkezési sorrend alapján osztjuk ki a helyeket. Az utazáson való részvétellel elfogadod, hogy kép- és hangfelvétel készül rólad. Minimum létszám 30 fő – ha ez nem teljesül, a szervezőknek jogukban áll az utazást visszamondani.

ATEMPO.sk