Ripoff Raskolnikov, Frenk és Szarka Gyula egy színpadon Érsekújvárban

2022. április 30-án, szombaton 19.00 órától három egészen egyedülálló előadó és zenekaraik közös turnéja Érsekújvárra érkezik.

Ripoff Raskolnikov, Frenk és Szarka Gyula, azaz Közép-Európa egyik legkiválóbb blues-americana alkotója, a hiperkarma és a Ghymes Együttes alapítóival egy színpadon, a Csemadok-székház nagytermében ad koncertet.

Belépő 8 euró. Mindenkit szeretettel várnak. Az esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

RIPOFF RASKOLNIKOV

A Ripoff Raskolnikov Band az blues americana stílus legszínvonalasabb képviselői közé tartozik hazánkban. Szentimentális, érzéki dalai az emberi érzelmek teljes skálját lefedik. Zenekarát az ország legkiválóbb sessionzenészei alkotják.

FRENK

Frenk szinte minden hangszeren játszik, a hiperkarmában tűnt fel és a Budapest Bárnak is alapító tagja. Lemezein maga dobol, zongorázik, gitározik, énekel. Zenekarának tagjai mind ismert és elismert zenészek.

SZARKA GYULA

Kossuth-díjas zenész, zeneszerző. Az idén 37 éves Ghymes együttes alapítója. A mostani turné során a legfrissebb, Ének a konyhából című lemezének anyagát mutatja be.

Ének a konyhából – hallgass bele Szarka Gyula új lemezébe

ATEMPO.sk