Lágy és dinamikus - Online Táncműhely Grecsó Zoltánnal

2021. január 11-én, hétfőn 19.00 órától folytatódik az Online Táncműhely a Trafóban, melynek oktatója ezúttal Grecsó Zoltán lesz. Az alkalom címe Lágy és dinamikus.

A Trafó az előadások mellett a megnyitása óta heti rendszerességgel ad helyet különféle mozgás- és táncóráknak a Műhely Alapítvány szervezésében. Így lesz ez a korlátozások ideje alatt is.

Meghívták a Trafóban oktató, egyedi szemléletet és gondosan kidolgozott technikát átadó tanárokat, hogy többéves szakmai tapasztalatukat most az online térben osszák meg. Így 7 héten keresztül minden hétfőn este 7 órától táncolhatsz Bakó Gáborral, Békési-Szombati Anettal, Grecsó Zoltánnal és Keresztes Patrikkal.

Ha korábban már eljátszottál a gondolattal, hogy csatlakozz egy órához, azonban valamiért ez a fogadalom nem valósult meg, vagy ha régi növendék vagy, Zoli, Patrik, Gábor és Anett szeretettel vár az online programsorozaton.

ITT NÉZD ONLINE

"A test alapos bemelegítése alatt már folyamatosan zajlik a testünk megóvásához fontos alapfogalmak gyakorlati és elméleti elsajátítása. Mindezt olyan “táncos” koreográfiák követik, melyek direkt és indirekt módon is fejlesztik az alapvető koordinációs szabályszerűségek elsajátítását. Ezután könnyed tánccal és alapos nyújtással levezetjük a tanultakat."

Grecsó Zoltán jelenleg a New York-i Jonah Bokaer és a budapesti Duda Éva Társulat táncművészeként, a Magyar Táncművészeti Egyetem művésztanáraként és szabadúszó koreográfusként dolgozik. Gyakran alkot együtt testvérével, Grecsó Krisztiánnal (író, költő, az ÉS szerkesztője), akivel összművészeti előadásokat hoznak létre. 2019 júniusában szerzett MA diplomát moderntánc-pedagógusként a Magyar Táncművészeti Egyetemen. 2014-ben Fülöp Viktor-ösztöndíjas táncpedagógus lett. 10 éves szakmai múltja alatt közel 70 különböző produkcióban vett részt. 2009-ben hozta létre saját improvizációs stúdióját, a Willany Leó Improvizációs Táncszínházat, amellyel 2008 óta minden szerda este találkozhatnak az érdeklődők.

ATEMPO.sk