Csak boldog - Mező Misi, Bagossy Norbi, Pásztor Anna és a Margaret Island közös dala (+VIDEÓ)

Magyarország legismertebb zenei olvasztótégelye, a Random Trip ismét izgalmas párosításokkal alkotott új dalt Csak boldog címmel.

Meglepetéssel indította a nyarat a Delov Jávor vezette Random Trip csapata. A 2008 óta létező improvizatív koncertsorozat ötletgazdái ezúttal új dalt készítettek a közönségnek, olyan közreműködőkkel, akiket senkinek nem kell bemutatni.

Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere és A DAL 2021 zsűritagja; Bagossy Norbert, a Bagossy Brothers Company énekes-dalszerzője; valamint Pásztor Anna, az Anna & The Barbies énekesnője álltak össze a Margaret Island zenekarral és Szebényi Danival, a Kowalsky meg a Vega billentyűsével. A Csak boldog című dalhoz Bagossy Norbi írt szöveget, Pásztor Anna és a Konyha együttes frontembere, Szepesi Mátyás közreműködésével.

„Sokan kérdezik, miről szól a dal. Szerintem mindenkinek másról, hiszen különböző dolgok tesznek bennünket boldoggá. Az elmúlt másfél évben valószínűleg sokaknál átértékelődött ez a fogalom. Ami viszont biztos, hogy zenészként és hallgatóként is óriási boldogságot jelenthet a zene” – tette hozzá a Petőfi Rádió Talpra magyar műsorában Delov Jávor, a Random Trip megálmodója és vezetője, aki szívből reméli, hogy a nyár folyamán valamennyi nagyszínpadra elvihetik majd élőben is a produkciót.

 

 

Roni, ATEMPO.sk / MTVA